AAZ FR - ALL AGAINST ZOMBIES

Clan Franįais Basé sur le Jeu The WARZ

Vous n'ętes pas identifié.

#1 07-10-2018 06:00:32

anshersd@yandex.com
Nouveau membre
Date d'inscription: 07-10-2018
Messages: 2

Nike Air Presto på nätet

Nike Air Presto Herr billigt pris är uppbyggd med en övre med mesh och neopren som finns i ditt val av svart eller vitt. Tonalets utseende sträcker sig till snören, cagesystemet, foder- och tåfångaren. Branding hits placeras på hälen, tungan och Swoosh på den vita mellansolen. Att avsluta utseendet och ge skon lite av en klassisk känsla är gummibottenytan på båda paren.

Det finns många Nike Air Presto Dam Billigt Online -modeller som rockar den olympiska utseendet i år, men en som klarar av att stå ut är Nike Air Presto Ultra Flyknit du ser upp toppen. Att rocka den patriotiska röda, vita och blåa looken, det är träffarna av guld som verkligen sätter denna sko av! Nike Air Presto Ultra Flyknit Olympic kommer att ha en College Navy över Flyknit övre offset av den livliga Comet Red placerad på fotleden, underlagret och Nike-varumärket på mellansolen och hälen. När du lägger till några djärva olympiska känslor i skon är Metallic Gold-accenterna placerade på buret, tåhatten och märket på tobboxen och tungan.

Tyska etiketten ACRONYM lyfte ögonbrynen förra året med sitt Nike Air Presto Sko Rea -samarbete som innehöll den uppdaterade siluetten med några käftande detaljer - nämligen den enorma dragkedjan som sprang upp på sidans sida av skon. ACRONYM är faktiskt känd för sin användarvänliga designestetik - tung på dragkedjor och slitstarka material. Det verkar som om de har sina händer på Air Presto, sett här med en mid-cut bootie, en dragkedja och några mer uppdaterade detaljer.

Kanske inspirerad av Nike Air Presto på nätet, bestämde sig en sneaker anpassare precis för att replikera konceptet på Nike Air Presto. Den klassiska designen av "t-shirts till dina fötter" blir ännu mer t-shirt-liknande när TPU-mittfoten "bur" är avskuren och omvandlar den övre till en ännu mindre konstruktion. Eftersom snören hålls inne i buret implanterade denna anpassare kirurgiskt snören rätt in i övre delen.

Nike Air Presto har varit ett av Billiga Nike Air Presto mest formidabla retro erbjudanden under 2016. 2000-eranmodellen är utrustad med en lekfull färgvägshistoria, en fantastisk original marknadsföringskampanj och en övergripande bekväm konstruktion som översatt till den moderna marknaden med lätthet . Så vad är nästa för Nike Presto-serien? NSW har redan uppdaterat siluetten med Flyknit-teknik komplett med en mid-top smink och lagt Presto till NIKEiD. Nu återvänder Nike Presto i två nya premium färgvägar som använder en denim övre, läder accenter och gummi botten.

Du kan kolla in detaljerna på www.skortmall.com

https://www.skortmall.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/800x800/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/f/a/fa-928-01.jpg

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com