AAZ FR - ALL AGAINST ZOMBIES

Clan Français Basé sur le Jeu The WARZ

Vous n'êtes pas identifié.

#1 15-09-2018 04:15:52

MarySkelton
Nouveau membre
Date d'inscription: 15-09-2018
Messages: 4
Site web

Adidas Y-3 Runner 4D II udgives med Black Uppers

Da de tre striber fortsætter med at udrulle deres 3D-trykte, lette syntese-udnyttelse af Futurecraft-teknologi, bliver det efterhånden mere almindeligt at se dem adidas ultra boost herre opfordre deres samarbejdspartnere til at føje et særligt touch til teknologien. Efter at Taiwan-baserede Invincible prydede Futurecraft 4D med en lys regnbue gradient tidligere i sommer, ser adidas nu på Y-3 - en af ​​deres mest respekterede og længste tenured co-conspiritors til endnu en ny optagelse på Futurecraft og Y-3 har bestemt ikke skuffet. Efter at have frigivet deres første 4D-samarbejde helt tilbage i februar, har Yoji Yamamotos ikoniske mærke - kendt for deres minimalistiske, men futuristiske designs - nu skabt en ny silhuet, der passer til nutidens ninja: Y-3 Runner 4D II.

adidas ultra boost 3.0 tilbud Opkald på en pitch-sort Primeknit til den øverste, har skoen en unik sort mid fod bur, der bruger cylindriske stykker og webbed detaljer for en slående nye Three Stripes grafisk. Midfootens webbing strækker sig helt tilbage til læderhælburet - hvilket giver indtryk af, at den holder skoen sammen - og den øvre er færdig med tonal Y-3 branding på tungen og en anden læderpatch på medial forfoden. Futurecraft-midsolen i fuld længde prale af sin signaturlette mintgrøn farveway, og en sort kontrastgummi ydersål kompletter udseendet. Disse nye Futurecrafts frigiver denne uge på END til den kongelige sum på $ 555, så tag et kig på den nye spark / en tomt liste nedenfor.

adidas superstar dame Med sommeren giver langsomt mulighed for at falde, har det været travlt i de sidste par uger for adidas originals. Mellem meddelelsen om, at Kylie Jenner ville være Adidas Falcon's nye ansigt, til den nylige officielle afsløring af den meget forventede adidas Dragon Ball Z-kollektion, har Three Stripes 'livsstilsafdeling helt sikkert lavet tyfonstørrelsesbølger for sent. Nu er det adidas Yung 1s tur til at komme ind i rampelyset, da en særlig samarbejdende iteration med END er sat til at falde i denne weekend.

adidas superstar herre Med titlen "Atmosfære" er skoen inspireret af en anstændig gennem jordens atmosfære og stratosfæren og har en kombination af grå, sølv og to forskellige nuancer af blå - lys og kongelig - på den slående panelede overdel. En END-logo erstatter den normale trefoil-grafik på venstre skoens tunge, mens en simpel hvid mellemsål og sort / grå ydersål sikrer, at al opmærksomhed fokuserer på den farverige øvre. Kig efter disse specielle Yung 1'er til at frigive ved udgangen den 8. september og detailhandel for $ 149 USD

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com