AAZ FR - ALL AGAINST ZOMBIES

Clan Français Basé sur le Jeu The WARZ

Vous n'êtes pas identifié.

Écrire une réponse

Veuillez écrire votre message et l'envoyer
:) :| :( :D :o ;) :/ :P :lol: :mad: :rolleyes: :cool:

Code de Sécurité
Options

Retour

Résumé de la discussion (messages les plus récents en premier)

Rindert
11-10-2018 08:13:00

Eksternt har Speedcross 4 GORE-TEX Salomon Quicklace-systemet, salomon speedcross herre som gir en trekkspenning for sikker passform og lett på / av: Bare dra Kevlar-strengen og skoen lukkes jevnt for bedre passform, noe som gir presisjonsjustering og en sikker lås ned. En Lace Pocket har også blitt inkludert i designet for å gi enkel oppbevaring og hindre at snørene dine kommer i veien eller blir skadet mens du er på stien. Sensifit teknologi fungerer sammen med Quicklace-systemet for å stoppe foten fra mellomsålen unti snørebåndet for å gi en stabil, presis og tettsittende passform for forbedret støtte.

Salomon har slått seg sammen med Ortholite i denne skoen, salomon sense pro rabatt ved hjelp av deres sokkel. Kjent for å produsere førsteklasses produkter, kan Ortholite skryte med å bruke teknologi for fordeler och er uovertruffen av andre selskaper. Skummet som brukes, vil skape en kjøligere og tørrere fot med fuktighetsstyring, langsiktig pute og bidrar til å stoppe hele skoen lett. Under sokkelen er det en EVA hælkopp. Funnet i mellomsålen, vil denne koppen beskytte bakfoten mot store støt og støt på bakken.

Dette er avgjørende når stien går, siden du aldri vet hva som kommer neste salomon shelter cs wp dame kjøpe underfoot. Den overordnede fastheten unti mellomsålen er beskyttende mot foten, da den virker som et skjold mot støt og banker. Dette vil gi deg selvtilliten til å takle ethvert grunnlag. Rebound fra skoen, og også fleksibiliteten underfoot vil også hjelpe med å løpe, drive deg og gi deg et ekstra lite boost. Materialet som brukes til å fylle mellomsålen, er delvis laget av resirkulerte dekk, noe som gjør skoen til et grønnere produkt.

I et samfunn hvor stress og fart innehar tatt over, tar salomon quest salg billig folk mindre og mindre period til å leke og knytte seg til det kalla sverige. Spill er selve essensen av Salomon-verdiene, og de tar sikte på å skape neste generasjon sportsutstyr og erfaringer som gjør at folk lever gleden av progresjon i sport. Stiftet i 1947 ser Salomon utendørs som et sted å dele og nyte med andre og har som mål å oppnå solidaritet og samarbeid i alle samfunn de samhandler med. Opprette et bredt spekter av produkter til sport som å skile.